هنر گمراه سازی (فیلم های آموزشی TED)

زمان مطالعه این مقاله: < 1 دقیقه

سخنران : آپولو رابینز (Apollo Robbins)

آپولو Robbins یک استاد مدرن تردستی است . او به عنوان شخصیتی سرگرم کننده، سخنران در تلویزیون، و همچنین بنیانگذار شرکت Whizmob فعالیت می کند .

فهرست مطالب

مچنین با دانشگاهیان همکاری کرده است و یکی از نویسندگان مقاله ۲۰۱۱ است .

جالب است بدانید که در محافل جادویی ، رابینز به عنوان نوعی افسانه در نظر گرفته می شود !

موضوع سخنرانی

به نظر شما کنترل توجه دیگران امکان پذیر است ؟ یا کمی پیشرفته تر ! اینکه بتوانیم رفتار انسان ها را پیش بینی کنیم ؟

شما فکر می کنید کنترل توجه و یا هنر گمراه کردن چه تاثیری در زندگی ما و اطرافیان می گذارد؟

سخنران این تد، آقای آپولو رابینز بیان می کند که کنترل توجه ، هنر بزرگی است ،زیرا توجه چیزی است که ادراک و احساسات شما را هدایت می کند . در واقع توجه، دروازه ی ذهن ماست.

او حضار را به صحنه می آورد و با نشان دادن تکنیک ها و تردستی های جالب خود به مردم آن ها را در حین سخنرانی شگفت زده می کند.

این ویدئو که از سری سخنرانی های تد است ، با موضوع کنترل توجه یا هنر گمراه سازی ، به صورت دوبله شده و رایگان در سایت ایران تداکس در اختیار شما قرار گرفته است .

شما می توانید بهترین سخنرانی های TED را به صورت دوبله فارسی در سایت ایران تداکس ببینید

www.irantedx.com

ایران تداکس مرجع فیلم های تد در زمینه کسب و کار،کارآفرینی ، توسعه فردی با دوبله فارسی

برای دانلود فیلم برروی لینک زیر کلیک کنید

دانلود فیلم آموزش تد

برای دریافت جدید ترین مقالات، ایمیل خود را وارد کنید:

با نشر این محتوا، جامعه وبلاگ محک را گسترش دهید

محمد باقریان
محمد باقریان
باقریان هستم از سال 1386 در حوزه تجارت الکترونیک و طراحی سایت و تولید محتوا فعالیت خودم را با مدیریت چند وب سایت آموزشی شروع کردم، اکنون به صورت تخصصی در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت میکنم ، اوقات فراغتم را بیشتر با ورزش و مطالعه سپری می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

مشاهده رایگان دمو نرم افزارحسابداری

مقالات حسابداری و کسب و کار را اینجا رایگان گوش دهید