نرم افزار های حسابداری چه کمکی به ما می کنند؟ | 7 مزیت اصلی

زمان مطالعه این مقاله: 3 دقیقه

هدف ما در این مقاله بررسی این مسئله است که نرم افزار های حسابداری چه کمکی به ما می کنند؟ در اقتصاد نوین برای اینکه نظمی در معادلات روزانه تجاری وجود داشته باشد از علم حسابداری کمک گرفته می شود. یک حسابدار حرفه ای با تنظیم دفاتر مالی و بررسی دقیق آن ها حساب سود و یا ضرر مجموعه اقتصادی تحت پوشش خود را محاسبه می کند.

فهرست مطالب

امروزه برای تسریع در امور و کم کردن خطای انسانی توسط مؤسسات حسابرسی نرم افزارهایی وارد بازار گردیده. این گزینه های جذاب به شما کمک می کنند تا یک حسابرسی دقیق از وضعیت تراکنش های مالی خود داشته باشید. با این مقدمه در نوشته پیش رو در مورد حسابداری و چگونگی کمک نرم افزارهای حسابداری توضیحات مختصری خواهیم داد.

تعریف حسابداری

در تعریف عام حسابداری می توان این عبارت را به کار برد. حسابداری علمی است که وظیفه ثبت کلیه فرایند های اقتصادی شامل خرید، فروش، هزینه ها و امور بانکی در یک دوره گردش را برعهده دارد. حسابداری انواع گوناگون دارد مانند حسابداری عمومی،  حسابداری شرکت ها و کارخانجات تولیدی و حسابداری مؤسسات خدماتی که هر کدام شرایط  خاص مالی خود را دارد. باید ببینیم که نرم افزار های حسابداری چه کمکی به ما می کنند؟

حسابداری قانونی

ذکر این نکته ضروری است که قبل از هر چیزی گفته شود دفاتر ثبت یک حسابداری در صورتی قانونی است که توسط اداره دارایی  پلمپ سیم و سرب شود. یک شرکت در صورتی می تواند در پایان گردش مالی مدعی باشد که دفاتر حتما مراحل قانونی را طی کرده باشند.  

در ادامه بایستی بگوئیم که با پیشرفت علم و ورود اینترنت مؤسسه های حسابداری برای کم کردن اشتباهات فردی و نظم دادن صحیح به فرایندهای ثبت، اقدام به تهیه نرم افزارهای حسابداری کرده و آن را در اختیار استفاده کنندگان قرار دهد. با این نرم افزارها و یک آموزش کوتاه مدت  می توان اقدامات ویژه ای انجام داد. به راحتی می توان از این نرم افزارها تحت پوشش حمایت مؤسسه استفاده کرد.

مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری – نرم افزار های حسابداری چه کمکی به ما می کنند

نرم افزار های حسابداری مختلفی وجود دارد. از جمله می توان به نرم افزار حسابداری فروشگاهی، نرم افزار حسابداری تولیدی، نرم افزار حسابداری شرکتی و غیره اشاره نمود. با این حال هر کدام از مدل های برنامه حسابداری ویژگی های خاص خود را دارند. از مزیت های استفاده از این نرم افزارها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ثبت همزمان چندین مورد به صورت صحیح.  بدین معنی که اگر شما هزینه یا خریدی را ثبت می کنید چون قبلا در نرم افزار پیش بینی شده مبلغ مذکور از حساب سرمایه به طور همزمان کسر می گرد.د این مسئله خود از اشتباه جلوگیری می کند.
  • اطلاع سریع ازوضعیت حساب ها. با استفاده از یک دکمه کلیه معادلات را می توانید ببینید.
  • صرفه جویی در مصرف کاغذ
  • حسابرسی در پایان هر روز.
  • مطلع شدن از وضعیت فروش روزانه
  • امکان انتقال اطلاعات از طریق فلش
  • حمایت و پشتیبانی توسط مؤسسه ارائه دهنده نرم افزار در صورت بروز مشکل
شاید این مقاله نیز برای شما مفید باشد.  چیدمان صحیح میز کار حسابداران
مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری

نرم افزار های حسابداری چه کمکی به ما می کنند – افزایش سرعت تکمیل کار ها

استفاده از نرم افزار حسابداری به مشاغل اجازه می دهد تا حساب های خود را با سرعت بیشتری نسبت به پردازش دستی بررسی کنند. بخشی از این افزایش سرعت ناشی از استفاده از رایانه است که قادر به پردازش ارقام بسیار سریعتر از مغز انسان است. علاوه بر این، نرم افزار حسابداری به سازمانها اجازه می دهد تا با معرفی اتوماسیون، کارایی خود را افزایش دهند. به عنوان مثال یک تجارت نیاز به ثبت مالیات فروش در تمام معاملات خود دارد. نرم افزار حسابداری می تواند به گونه ای پیکربندی شود که این کار را برای هر ورودی به طور خودکار انجام دهد.

کاهش هزینه های کلی – نرم افزار های حسابداری چه کمکی به ما می کنند

این که نرم افزار های حسابداری چه کمکی به ما می کنند، ما را به سمت و سویی جدید خواهد برد. یکی از این کمک ها کاهش هزینه های کلی است. مزایای ناشی از سرعت و کارایی نرم افزار حسابداری اغلب با کاهش هزینه های کلی دست به دست می دهند. استفاده از یک برنامه حسابداری به هر یک از اعضای تیم حسابداری اجازه می دهد تا در یک زمان معین کارهای بیشتری انجام دهند، به طور بالقوه به این معنی است که در کل به تیم کوچکتری نیاز است.

این به نوبه خود می تواند هزینه های اداره و حسابداری اداره حسابداری را کاهش دهد. با این حال، این صرفه جویی باید همیشه در برابر هزینه خود نرم افزار و هرگونه سخت افزار اضافی مورد نیاز برای اجرای آن متعادل باشد.

نرم افزار های حسابداری چه کمکی به ما می کنند – ارائه گزارش های دقیق

نرم افزار حسابداری به مشاغل کمک می کند تا اطلاعات مالی به موقع و دقیق را در اختیار اعضای لازم کارکنان قرار دهند. به عنوان مثال، فرض کنید مدیر مالی شرکت به گزارشی از گردش وجوه نقد نیاز دارد تا طی دو ساعت به یک جلسه برسد. بسیاری از سیستم های نرم افزاری حسابداری دارای ماژول های گزارشگری داخلی هستند که کاربران را قادر می سازد با پر کردن فرم یا کلیک روی یک دکمه، این نوع گزارش را ایجاد کنند. با این حال، ایجاد چنین گزارشی به صورت دستی یک فرایند زمانبر است.

برای دریافت جدید ترین مقالات، ایمیل خود را وارد کنید:

با نشر این محتوا، جامعه وبلاگ محک را گسترش دهید

تیم تولید محتوا محک
تیم تولید محتوا محک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

مشاهده رایگان دمو نرم افزارحسابداری

مقالات حسابداری و کسب و کار را اینجا رایگان گوش دهید