بازاریابی حسابداری چیست؟ (آشنایی با تعریف و اقسام بازاریابی)

زمان مطالعه این مقاله: 9 دقیقه

مقدمه

ضرورت بازاریابی برای کسب‌وکارهای امروزی را نمی‌توان انکار کرد. کسب‌وکارهایی در دنیای پررقابت امروز پیروز خواهند بود که علاوه بر ارائه محصولات و خدمات باکیفیت، خود را به مشتریان عرضه کنند و اعتماد آن‌ها را جلب کنند. حرفه حسابداری مانند سایر کسب‌وکارها از این قاعده مستثنا نیست و عناصر فعال در این زمینه باید بازاریابی حسابداری را به‌درستی بشناسند و اصول آن را در کسب‌وکار خود پیاده سازند. با ما همراه باشید و در این مقاله بازاریابی حسابداری را به‌صورت کاربردی بشناسید.
قبل از بررسی و تحلیل بازاریابی حسابداری، لازم است تا به‌صورت خلاصه با مفهوم بازاریابی آشنا شویم و اهداف بازاریابی و همچنین انواع آن را باهم بررسی کنیم.

فهرست مطالب

بازاریابی چیست؟

بازاریابی چیست؟

شاید شمایی که در حال مطالعه مقاله هستید، خودتان یک بازاریاب حرفه‌ای باشید، بااین‌حال وقتی از سؤال می‌شود که تعریف بازاریابی چیست، شاید نتوانید تعریف واضحی در این زمینه ارائه دهید.
اجازه دهید یک بار برای همیشه با یک تعریف مختصر و مفید از بازاریابی آشنا شویم. بازاریابی یعنی هر اقدامی که به جهت شناساندن کالا یا خدمات شما به مخاطب انجام می‌پذیرد.

اهداف بازاریابی

کسب‌وکارها برای شناساندن کالا یا خدمات خود به دیگران اهدافی در نظر دارند. اهدافی که برای بازاریابی گفته‌شده و شما به‌عنوان صاحب یک کسب‌وکار احتمالاً یک یا چند هدف یا شاید تمام آن‌ها را در بازاریابی کالا و خدمات خود دنبال می‌کنید.
اگر بخواهیم با نگاهی انسان‌دوستانه مقوله بازاریابی را نگاه کنیم، باید بگوییم اصلی‌ترین هدف بازاریابی، کمک به مشتریان برای زندگی راحت‌تر و بهتر است. علی‌القاعده کالا یا خدماتی که شما ارائه می‌دهید، یا نیازی از مشتریان شما را مرتفع می‌سازد و یا ارزشی به زندگی آن‌ها اضافه می‌کند و یک بازاریاب حرفه‌ای و متعهد تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرد که انسان‌های بیشتری با محصولات و خدماتی که او تبلیغ می‌کند آشنا شوند و درنتیجه بهتر زندگی کنند. بله! افزایش فروش و کسب درآمد نتیجه جنبی فعالیت یک بازاریابی حرفه‌ای و دلسوز است. اگر مشتریان به شما اعتماد کنند و احساس کنند کالا یا خدمات شما زندگی آن‌ها را بهتر می‌کند، با کمال میل از شما خرید می‌کنند و شما پولدار و پولدارتر خواهید شد.
البته بازاریابی در کنار کمک به بهبود زندگی مردم و همچنین افزایش فروش و کسب درآمد، اهداف دیگری هم دنبال می‌کند که خلاصه آن را در ادامه می بینید:

  1. آشنایی با برند کسب‌وکار شما
  2. افزایش سهم بازار
  3. افزایش نرخ بازگشت سرمایه
  4. افزایش تعداد مشتریان جدید و افزایش تعداد مشتریان وفادار
  5. افزایش نرخ تبدیل فروش

شاه‌کلید مهم در بازاریابی

برای این‌که بتوانید در بازاریابی موفق شوید، باید مشتریان خود را به‌درستی بشناسید. شناختن مشتری یعنی بدانید:
الف. مشتری شما دقیقاً چه کسانی هستند؟
ب. مشتریان شما چه سلیقه‌ای دارند؟
پ. نیازهای فعلی مشتریان شما چیست؟
ت. نیازهای آینده مشتریان شما چیست؟
ث. چگونه می‌توانید با مشتریان خود ارتباط سازنده برقرار کنید؟
و در نهایت راهبردهای لازم را برای خلق اهداف و دستاوردها مشخص کنید.

تاریخچه بازاریابی مدرن

بازاریابی مدرن از سال 1950 و همزمان با استفاده بیشتر مردم از رسانه‌های چاپی مانند مجلات، روزنامه‌ها و … و همچنین تلویزیون و درنهایت اینترنت و شبکه‌های اجتماعی برای شناختن کالا و خدمات رونق یافت. در طول 70 سالی که از عمر بازاریابی مدرن می‌گذرد، دغدغه صاحبان کسب‌وکار برای معرفی کالا و خدمات خود به دیگران بیشتر شده و همین مسئله باعث رشد و ارتقاء بازاریابی گشته است.
برای مطالعه بیشتر در این زمینه می‌توانید به مقاله «تاریخچه حسابداری در ایران و جهان» مراجعه کنید.

مهمترین انواع بازاریابی کدامند؟

مهمترین انواع بازاریابی کدامند؟

همان‌طور که در بخش‌های قبلی مطرح شد، مشتری رکن اصلی بازاریابی است و شما برای انجام یک بازاریابی ایده آل باید بدانید مشتریان بالقوه شما بیشتر کجا هستند و بیشترین تمرکز بازاریابی شما باید در آنجا صورت بگیرد. به‌صورت کلی دو نوع بازاریابی وجود دارد:

بازاریابی سنتی (Tradational Marketing)؛

بازاریابی سنتی به هر نوع بازاریابی آفلاین (یا غیر آنلاین) گفته می‌شود. بازاریابی سنتی با وجود قدیمی بودن همچنان پرطرفدار است. چون در دسترس خیلی‌ها قرار دارد. مثلاً قشر زیادی از مردم شهر در طول هفته از خیابان‌های اصلی شهر عبور می‌کنند و اگر شما یک بیلبورد تبلیغاتی در یک خیابان اصلی نصب کنید، چشمان خیلی‌ها به سمت آن جلب می‌شود.
البته بازاریابی سنتی نسبت به بازاریابی دیجیتال ممکن است قدری گران‌تر به نظر برسد اما برای جذب مخاطب غیر آنلاین بسیار مفید است. برخی از انواع بازاریابی سنتی را در ادامه بررسی خواهیم کرد:
الف. رادیو و تلویزیون
ب. روزنامه‌ها و مجلات
پ. تابلوهای خیابانی و بیلبوردها
ت. پخش تراکت در منزل‌ها و مغازه‌ها
ث. مکالمه چهره به چهره با مشتریان بالقوه
ج. برگزاری سمینار و جشنواره
چ. چاپ کتاب

بازاریابی دیجیتالی (digital marketing)؛

بازاریابی دیجیتالی به‌صورت خلاصه یعنی هر بازاریابی که سنتی نباشد. به‌عبارت‌دیگر بازاریابی دیجیتالی به نوعی از بازاریابی گفته می‌شود که در آن از فناوری‌های نوین اینترنتی برای جذب مشتری استفاده شود. با گسترش فناوری بازاریابی دیجیتالی بسیار جذاب و محبوب شده است. بازاریابی دیجیتالی به‌طورکلی نسبت به بازاریابی سنتی مقرون‌به‌صرفه بوده و درعین‌حال به شما این امکان را می‌دهد که با مخاطبین بیشتری در سراسر جهان ارتباط داشته باشید و از مزایای این مسئله برخوردار شوید.
استفاده از بازاریابی دیجیتالی برای بازاریابی حسابداری بسیار حائز اهمیت است و به همین دلیل بیشتر درباره آن سخن خواهیم گفت. بازاریابی دیجیتالی به طور کلی در هفت دسته اصلی خلاصه می‌شود:

الف. بهینه‌سازی موتور جست‌وجو (SEO)؛

اگر می‌خواهید کسب‌وکار شما در موتورهای جست‌وجو نتیجه بالاتر از سایر کسب‌وکارها دیده شود، لازم است با اصول بهینه‌سازی موتورهای جست‌وجو آشنا باشید. ازآنجا که در کشور ما پرطرفدارترین موتور جست‌وجو گوگل می‌باشد، این بخش را درباره گوگل شخصی‌سازی خواهیم کرد.
مهم‌ترین اصل کاری یک بازاریاب دیجیتال سئو این است که بداند گوگل چه الگوریتمی برای تمایز محتواها از یکدیگر دارد. این الگوریتم‌ها مخفی هستند؛ اما افرادی که در این زمینه فعالیت داشتند، براثر تجربه توانستند الگوریتم‌هایی حدس بزنند که گوگل متناسب با آن محتوای خوب را از محتوای بد تمایز می‌دهد. برخی از این الگوریتم‌ها را در ادامه خواهیم گفت:

  • کلمات کلیدی؛ باید در محتوای شما کلمات کلیدی وجود داشته باشد که مخاطبان بیشتر آن را جست و جو می کنند. البته فقط همین کافی نیست؛ بلکه باید این کلمات با چگالی مشخصی در محتوای شما به کار گرفته شود.
  • نمایه سازی محتوا؛ گوگل باید بتواند محتوای شما را به طور واضح «بخواند». متن‌ها علی‌القاعده واضح خوانده می‌شوند؛ اما تصاویر و فیلم ها چنین نیستند. در همین راستا لازم است برای عکس‌ها و فیلم‌های خودتان متن بگذارید. لازم است از کلمات کلیدی استفاده کنید.
  • تعداد کلمات؛ تعداد کلمات محتوای شما مهم است. اگر برای تعداد کلمات از قواعد خاص خودش استفاده کنید، حتما موفق خواهید بود.

توجه به الگوریتم‌های اکتشافی و به‌کارگیری آن‌ها باعث می‌شود مخاطبان بیشتری در گوگل شما را ببیند و همین مسئله احتمال فروش کالا یا خدمات شما را افزایش خواهد داد.

ب. پرداخت به ازای هر کلیک (PPC)؛

این روش بسیار جذاب و ساده است. موتورهای جست‌وجویی مانند گوگل اد (google adwords) امکانی را فراهم کرده‌اند که تبلیغ شما را در صفحه‌شان نشان می‌دهند و به ازای کلیک‌هایی که مخاطبین روی تبلیغ شما انجام می‌دهند و درنتیجه به صفحه شما منتقل می‌شوند، از شما پول می‌گیرد. در این روش ظرافت‌هایی وجود دارد که می‌توانید در مقالات تخصصی آن را مطالعه کنید.
ت. بازاریابی شبکه‌های اجتماعی؛ کسی نیست که با ضرورت شبکه‌های اجتماعی آشنا نباشد. بازاریابی شبکه‌های اجتماعی صرفاً به معنای ایجاد پست و یا پاسخگویی به نظرات نیست. افراد بازاریاب در شبکه‌های اجتماعی راهبردهایی دارند و قیف فروش را قدم‌به‌قدم در شبکه‌های اجتماعی طراحی کرده و برای هر اقدام مشتری عکس‌العمل مناسب تعریف می‌کنند.
یکی از راهبردهای مهم در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، تجزیه‌وتحلیل است. افراد فعال در این حوزه باید آشنایی کامل با الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی داشته باشند و رفتار مشتریان را در بازه‌های زمانی مختلف تحلیل کنند و متناسب با آن نقشه جدید طراحی کنند.
در کنار مهارت تجزیه‌وتحلیل، خلاقیت در شبکه‌های اجتماعی بسیار مهم است، یک بازاریاب حرفه‌ای باید به دنبال راه‌های جدید برای جذب مخاطب باشد و با آزمون‌وخطای این راه‌ها بتواند کارهای خوبی رقم بزند.
برای مطالعه بیشتر درباره بازاریابی شبکه‌های اجتماعی و تحقق بازاریابی حسابداری در این حوزه می‌توانید به مقاله «بازاریابی شبکه‌های اجتماعی در حسابداری» مراجعه کنید.

ج. بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی یعنی داستان‌سرایی درباره کسب‌وکار و ارائه اطلاعات مفید و مربوط با رویکرد جذب مخاطب به انجام اقدامی که بازاریاب محتوایی انتظار آن را دارد. محتوای مفید شامل مقالات، کتاب‌های الکترونیک، کپشن‌های اینستاگرام، پادکست، ویدیو و مواردی از این قبیل است.
آنچه در بازاریابی محتوایی اولویت دارد، ارزش افزایی برای مخاطب است و افزایش فروش در رتبه بعدی قرار دارد. چون اگر مخاطب نتواند از مطالب شما استفاده کند، احتمالاً به محصولات یا خدمات شما اعتماد نخواهد کرد.

مهمترین نکات در بازاریابی محتوایی کدامند؟

درباره بازاریابی محتوایی مطالب بسیار زیادی را میتوانی نام برد که در بازاریابی حسابداری نیز قابل تعمیم می باشد ولی با این وجود، توجه به سه نکته مهم ضروری است که از جمله آنها عبارتند از:

  • بازاریابی محتوایی در تعامل با سایر روش‌های بازاریابی دیجیتالی است. مثلاً اگر شما می‌خواهید یک مقاله بنویسید، در کنار ارائه محتوای با ارزش باید اصول سئو را رعایت کنید یا اگر در شبکه‌های اجتماعی محتوای مفید تولید می‌کنید، لازم است از راهبردهایی که افراد بازاریاب در شبکه‌های اجتماعی به‌کار می‌گیرند استفاده کنید.
  • بازاریابی محتوایی دوره طولانی‌مدت دارد و نیازمند خلاقیت و راهبردهای عمیق و حرفه‌ای است. پس اگر در این زمینه تلاش می‌کنید، باید صبور باشید و نتایج حاصل از این مسیر را در بازه زمانی طولانی‌مدت ارزیابی کنید.
  • اصل ظرافت را همه‌جا در نظر داشته باشید. نباید تبلیغات خود را در بازاریابی محتوایی به‌گونه‌ای انجام دهید که مخاطب زده شود. سعی کنید از تمام ظرافت‌های ممکن استفاده کنید تا هم مخاطب راضی شود و هم شما به اهداف تبلیغاتی خود برسید!!!
  • بازاریابی ایمیلی؛ باوجود گسترش شبکه‌های اجتماعی بازاریابی ایمیلی همچنان پرطرفدار است. کارشناسان بازاریابی با تحلیل نرخ باز کردن ایمیل‌ها و کلیک‌هایی که بر روی لینک‌های ایمیل انجام می‌شود به این نتیجه رسیده‌اند که یک متن قوی ایمیلی می‌تواند مخاطبان بالقوه را به مشتریان وفادار تبدیل کند.

د. بازاریابی ایمیلی

یک بازاریاب ایمیلی حرفه ای با استفاده از روش‌های زیر می تواند فروش کالا یا خدمات خود را افزایش دهد:
• ایجاد احساس فوریت؛ ارائه پیشنهاداتی ویژه با زمان کوتاه و یا تعداد محدود می تواند تعداد کلیک‌های ایمیل را افزایش دهد.
• شخصی سازی ایمیل؛ استفاده از نام مخاطب در ایمیل و فضاسازی محتوا به گونه ای که مخاطب احساس کند ایمیل برای او نوشته شده است، تأثیر شگرفی در افزایش نرخ کلیک دارد.
• احترام گذاشتن به نظر مخاطب؛ اجازه بدهید مشتریان تعیین کنند هر چند وقت یک بار دوست دارند از شما ایمیل دریافت کنند. این مسئله هم به شما کمک می کند تا محتوای سنجیده تری تولید کنید و هم احتمال کلیک ایمیل ها افزایش می یابد.
چ. بازاریابی موبایلی (گوشی‌های هوشمند)؛ بازاریابی موبایلی به‌طور ویژه بر روی جذب مشتریان از طریق تلفن‌های هوشمند و همچنین تبلت‌ها تمرکز دارد. بازاریابی موبایلی تا حد بسیار زیادی در تعامل با سایر انواع بازاریابی است و از تمام روش‌های بازاریابی که در گوشی‌های هوشمند یا تبلت قابل‌استفاده باشد استقبال می‌کند.
مخاطبان گوشی‌های هوشمند روزانه چیزی بین 5 ساعت خود را با گوشی‌های هوشمند خود مشغول هستند و همین مسئله باعث می‌شود بازاریابی موبایلی از اهمیت ویژه برخوردار باشد.
یک مثال برای بازاریابی موبایلی: فرض کنید شما در یک فروشگاه زنجیره‌ای وارد می‌شوید و پس از خرید، فروشنده شماره تلفن شما را دریافت می‌کند. همین مسئله زمینه‌ای برای عضو کردن شما در شبکه‌های اجتماعی، پیامک دادن به شما و مواردی از این قبیل می‌باشد.
ح. تجزیه و تحلیل بازاریابی؛ یکی از مهم ترین شاخه های بازاریابی دیجیتال، تجزیه و تحلیل بازاریابی است. این شاخه مستقیما با مشتری سر و کار ندارد؛ بلکه در خدمت بازاریاب ها بوده و رفتار آن ها را تحلیل می کند. یک تحلیل کننده حرفه ای می تواند با تحلیل رفتار یک بازاریاب یا یک فعالیت بازاریابی نقاط قوت و ضعف را شناسایی کرده و آن را منتقل کند. تجزیه و تحلیل بازاریابی می تواند یک کمپین را به خاطر اصولی نبودن روش های بازاریابی و احتمال شکست به تعطیلی بکشاند. اشکالی ندارد! همیشه بد، بهتراز بدتر است. یک تحلیلگر بازاریابی از ابزارهای مختلفی برای تجزیه و تحلیل استفاده می‌کند. برای آشنایی با این ابزارها می‌توانید به منابع معتبر در این زمینه مراجعه کنید.

تفاوت بازاریابی سنتی و مدرن

مهارت‌های لازم برای بازاریابی دیجیتالی

جیم رون می گوید «اگر می خواهید بیشتر داشته باشید، باید بیشتر بشوید و اگر می خواهید بیشتر بشوید، باید بیشتر آموزش ببینید». بازاریابی دیجیتالی هم از این قاعده مستثنا نیست و موفقیت در این حوزه نیازمند یادگیری مهارت های مهم است. در ادامه با برخی از مهارت های لازم برای بازاریابی دیجیتالی آشنا خواهیم شد:
• فناوری؛ باوجود ثابت بودن اصول بازاریابی، فناوری‌ها مدام در حال تغییر هستند و اپلیکیشنی که امروز ممکن است صدرنشین باشد، سال آینده همین اپلیکیشن ممکن است از رده خارج شود؛ لذا فهم شرایط کنونی و تغییرات فناوری اصلی مهم و کلیدی برای هر بازاریاب دیجیتالی حرفه ای است.
• ارتباطات؛ بازاریابی دیجیتالی هنر برقراری ارتباط با مشتری به‌صورت آنلاین است. در همین راستا باید مشتری را به‌درستی شناخت و با او ارتباط سازنده برقرار کرد. البته یک بازاریاب دیجیتالی فقط به ارتباط سازنده با مشتری نیاز ندارد؛ بلکه باید بتواند با کارفرما و سایر همکاران هم به خوبی ارتباط داشته باشد تا اهداف ذهنی خود را در محیط کار پیاده کند.
• آموزش مستمر؛ یک بازاریاب حرفه ای باید روحیه یادگیری داشته باشد و هیچ گاه احساس کامل بودن نداشته باشد. او باید احساس کند همیشه چیزهایی هست که او یاد ندارد و باید حتما یاد بگیرد.بازاریابی سنتی یا دیجیتال؟
پس از آشنایی با ابعاد مختلف بازاریابی سنتی و بازاریابی دیجیتالی، باید به این سؤال مهم پاسخ دهیم که «بازاریابی سنتی انجام دهیم یا بازاریابی دیجیتال؟»
به نظر می‌رسد به‌جای این‌که سؤال بالا را مطرح کنید، بهتر است بپرسید «چگونه از هر دو نوع بازاریابی بهترین استفاده را بکنیم»؟ بله! این سؤال بهتر است. در دنیای امروز از هر دو روش می‌توان استفاده کرد و خیلی از کسب‌وکارهای موفق چنین کاری را انجام داده‌اند.
به‌عنوان‌مثال اگر شما بازاریابی اسنپ را بررسی کنید، هم تبلیغات خیابانی و بیلبوردها را مشاهده خواهید کرد و تبلیغات فضای مجازی را می‌بینید. دیجی کالا هم دقیقاً همین‌طور!
شما هم به‌عنوان یک حسابدار و یا صاحب نرم‌افزار حسابداری می‌توانید هر دو روش را در کنار هم داشته باشید و بازاریابی کنید! بله! ما قرار است درباره بازاریابی حسابداری صحبت کنیم.
در ادامه با تعریف بازاریابی حسابداری آشنا می‌شویم و نشان خواهیم داد که نرم‌افزار حسابداری محک به‌عنوان یک برند موفق درزمینه ی حسابداری از چه روش‌هایی برای بازاریابی نرم‌افزارهای حسابداری خود استفاده می‌کند؟

1 محک طعم جدیدی از حسابداری (نرم افزار حسابداری فروشگاهی،نرم افزار حسابداری شرکتی،نرم افزار حسابداری تولیدی)

تعریف بازاریابی حسابداری یا بازاریابی در حسابداری چیست؟

واژه بازاریابی حسابداری ممکن است در ابتدا سؤال‌برانگیز باشد. بازاریابی حسابداری سنتی است یا دیجیتال؟ جزو کدام‌یک از زیرمجموعه‌های آن است؟!
«بازاریابی حسابداری» درواقع یعنی «بازاریابی در حسابداری» که یعنی «اجرای اصول و قواعد بازاریابی برای تبلیغ حسابداری و خدمات مربوط به آن». منتهی برای کوتاه‌تر شدن ترکیبی که درواقع کلیدواژه مقاله ما هم هست، به‌جای «بازاریابی در حسابداری» از «بازاریابی حسابداری» استفاده کردیم.
برای آشنایی با تعریف دقیق حسابداری می‌توانید به مقاله «حسابداری چیست»؟ مراجعه کنید.
به‌طورکلی هر فعالیتی که به جهت ارتباط با مشتری، رفع بیشتر نیازهای مالی مشتریان و بالتبع کسب درآمد بیشتر در حوزه حسابداری انجام می‌شود، بازاریابی حسابداری گفته می‌شود.
اگر شما حسابدار هستید، می‌توانید با ارائه خدمات، رزومه، افرادی که با شما به‌صورت هماهنگ کار می‌کنند و … در یکی از چارچوب‌های مشخص‌شده بازاریابی حسابداری انجام دهید.
اگر شما محصولاتی در حوزه حسابداری دارید (ازجمله نرم‌افزارهای حسابداری که در بخش بعدی درباره آن مفصل صحبت خواهیم کرد) هر فعالیت تبلیغی که منجر به خدمت‌رسانی بیشتر و همچنین کسب درآمد بالاتر شود، بازاریابی حسابداری است.
ممکن است شما مربی حسابداری باشید و اصول حسابداری و یا حتی کار با نرم‌افزارهای حسابداری را تدریس کنید. تمام فعالیت‌های تبلیغاتی شما که با هدف گسترش سواد حسابداری در میان جامعه و درنتیجه کسب درآمد بیشتر برای خود انجام می‌دهید، زیرمجموعه بازاریابی حسابداری است.
ازآنجاکه در میان تمام موارد مطرح‌شده، نرم‌افزارهای حسابداری از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و در دنیای امروز اقبال زیادی به نرم‌افزارهای حسابداری وجود دارد، در بخش بعدی درباره بازاریابی نرم‌افزارهای حسابداری که زیرمجموعه مهمی از بازاریابی حسابداری است صحبت خواهیم کرد.

بازاریابی نرم‌افزارهای حسابداری

همان‌طور که در بخش قبلی گفته شد، بازاریابی نرم‌افزارهای حسابداری زیرمجموعه مهمی از بازاریابی حسابداری بوده که رسالت آن تبلیغ نرم‌افزارهای حسابداری برای کسب‌وکارهای مختلف است.
یک فعال درزمینه بازاریابی حسابداری زمانی می‌تواند یک نرم‌افزار حسابداری را به‌درستی بازاریابی کند که:
• با مخاطب خود (پرسونا) آشنا بوده و بداند مخاطب او دقیقا کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
• با محصول (نرم‌افزار حسابداری) آشنا بوده و بداند چه شاخه ای از این نرم‌افزار قرار است نیاز مخاطب را برطرف کند؟
• بتواند ارتباط درستی بین مخاطب و محصول برقرار کند (به طوری که مشتری احساس کند محصول پیشنهادی دقیقا نیاز او را برطرف می کند).
ما به عنوان گروه نرم‌افزاری محک مفتخریم که در طول دوران 14 ساله فعالیت خود هم از بازاریابی سنتی و هم از بازاریابی دیجیتالی استفاده کنیم. گزارشی از این مسئله در بخش بعدی ارائه خواهد شد.

2 محک طعم جدیدی از حسابداری (نرم افزار حسابداری فروشگاهی،نرم افزار حسابداری شرکتی،نرم افزار حسابداری تولیدی)

بازاریابی نرم‌افزار حسابداری محک

همان طور که در بخش قبلی بیان شد، گروه نرم افزاری محک سابقه درخشانی در بازاریابی حسابداری دارد که ارائه نکات به بازاریابی حسابداری می تواند برای بسیاری از مخاطبان مثمر الثمر باشد. برخی از این سرفصل ها در ادامه خواهد آمد:
بازاریابی سنتی؛ گروه نرم‌افزاری محک تا کنون سابقه بازاریابی حسابداری سنتی در موارد زیر را داشته است:
• تبلیغات در صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران
• تبلیغات در روزنامه‌ها … و مجلات …
• تبلیغات بیلبوردی در شهرهای گوناگون کشور
• تبلیغات مراکز تجاری و حضور در نمایشگاه های مختلف
بازاریابی دیجیتالی؛ در حوزه بازاریابی دیجیتالی هم گروه نرم‌افزاری محک سابقه درخشانی دارد. برخی از سوابق محک در حوزه بازاریابی دیجیتالی به شرح زیر است:

  • بازاریابی موتورهای جست‌وجو؛ تولید محتواهای سئو شده و با کیفیت که تعداد قابل توجهی از آن ها رتبه اول گوگل را کسب کرده است.
  • بازاریابی شبکه های اجتماعی؛ حضور فعال در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام و ارائه محتواهای مفید با رویکرد بازاریابی
  • بازاریابی محتوایی؛ ارائه محتواهای رایگان و مفیدی مانند:

o مقالات تخصصی حسابداری و همچنین مقالات مرتبط با موضوع کسب‌وکار
o ویدیوهای آموزشی رایگان درباره نرم‌افزارهای حسابداری
o انتشار محتواهای مفید در مناسبت‌های ملی و مذهبی
بازاریابی ایمیلی؛ ارسال منظم و ماهانه ایمیل با توجه به نیازهای مخاطبین و با رعایت اصول ایمیل مارکتینگ

برای آشنایی بیشتر با محصولات گروه نرم‌افزاری محک می‌توانید به صفحه محصولات محک مراجعه کنید.

سخن پایانی

بازاریابی حسابداری در دنیای پررقابت امروز بسیار مهم است. امروز حسابداران و محصولات حسابداری فراوانی وجود دارد و اگر ما نتوانیم با استفاده از ابزار بازاریابی خودمان را به مخاطب بشناسانیم و نیازهای مالی و اداری او را برطرف کنیم، باید برای ورشکستگی و بیکاری آماده شویم. امیدواریم محتوای این مقاله برای شما مفید بوده و انگیزه کافی برای توجه به بازاریابی حسابداری در شما ایجاد کرده باشد. انتقادات و پیشنهاد‌های شما پشتیبان ما برای خلق محتواهای بهتر و جامع‌تر خواهد بود. بهترین‌ها را برای شما آرزومندیم.

منابع:

https://blog.hubspot.com/marketing/what-is-marketing
https://blog.hubspot.com/marketing/marketing-types
https://blog.hubspot.com/marketing/traditional-marketing-vs-digital-marketing
https://www.snhu.edu/about-us/newsroom/2017/11/types-of-digital-marketing

برای دریافت جدید ترین مقالات، ایمیل خود را وارد کنید:

با نشر این محتوا، جامعه وبلاگ محک را گسترش دهید

محمد حسین دهقانی
محمد حسین دهقانی
آمده ام تا زندگی کنم
استارتاپ چیست؟ مراحل راه اندازی استارتاپ

استارتاپ چیست؟ مراحل راه اندازی استارتاپ

زمان مطالعه این مقاله: 5 دقیقه در دهه‌های اخیر، استارتاپ‌ها به عنوان یکی از موضوعات مهم و جذاب دنیای کسب و کار شناخته می‌شوند. با وجود چالش‌های بسیاری که در ایجاد و راه اندازی استارتاپ‌ها وجود دارد، این کسب و کارهای پویا توانسته‌اند پیشرفت چشمگیری در

اطلاعات بیشتر
0 تا 100 راه اندازی مغازه شال و روسری

0 تا 100 راه اندازی مغازه شال و روسری

زمان مطالعه این مقاله: 5 دقیقه امروزه با رونق صنعت مد و لباس، فرصت‌های بی‌نظیری برای کسب و کارهای جدید ایجاد شده است. در این راستا، فروشگاه‌هایی همچون شال و روسری به عنوان یک نوع از کسب و کارهای فعال در این حوزه، به سرعت جایگاه

اطلاعات بیشتر
پرسونال برندینگ چیست؟ مراحل پرسونال برندینگ

پرسونال برندینگ چیست؟ مراحل پرسونال برندینگ

زمان مطالعه این مقاله: 5 دقیقه در فضای رقابتی امروز، صرفاً داشتن مهارت و تخصص سبب موفقیت شما نمی‌شود. مهارت‌ها و تخصص شما باید مانند هر محصول و کسب‌وکاری معرفی و شناخته شود. اینجاست که مبحث پرسونال برندینگ اهمیت می‌یابد. پرسونال برندینگ به شما کمک می‌کند

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

مشاهده رایگان دمو نرم افزارحسابداری