بهترین لپ تاپ برای حسابداری در سال 2022

زمان مطالعه این مقاله: 7 دقیقه

حرفه حسابداری در سرتاسر جهان همیشه تقاضای زیادی داشته است. هر کسب و کار، شرکت، سازمان و حتی هر خانواده‌ای نیاز به رسیدگی و مدیریت امور مالی و حسابداری خود دارد. از این رو یک حسابدار باید به تجهیزات مورد نیاز مجهز باشد. برای حسابداری دقیق و آسان نیاز به نرم افزار حسابداری دارید و برای اجرای نرم افزار باید از رایانه و لپ تاپ کمک بگیرید. در این مطلب مشخصات بهترین لپ تاپ برای حسابداری را بررسی می‌کنیم.

فهرست مطالب

با کمک لپ تاپ‌ حسابداری همراه می‌توانید سود و زیان معاملات تجاری و هزینه‌های خود را پیگیری کنید. قابلیت جابه‌جایی لپ تاپ کار شما را راحت‌تر می‌کند. ضمن اینکه، داده های شما به طور ایمن برای مراجعات بعدی در آن ذخیره می‌شود و هر جا که خواستید می‌توانید به داده‌های خود دسترسی داشته باشید.

اگر یک حسابدار یا دانشجوی حسابداری هستید و به دنبال ارتقای لپ تاپ خود هستید، پس این مطلب را تا انتها بخوانید. در اینجا لیستی از بهترین لپ تاپ‌های مناسب حسابداری را معرفی می‌کنیم؛ دستگاه‌هایی که بیش از هر چیز برای انجام امور مالی و حسابداری، هم برای دانشجویان و هم کارشناسان و متخصصان مشغول در این حوزه‌ها مناسب هستند.

تفاوت یک لپ تاپ معمولی با لپ تاپ مخصوص حسابداری

تفاوت یک لپ تاپ معمولی با لپ تاپ مناسب حسابداری

اکثر لپ‌تاپ‌ ها به اندازه کافی برای انجام امور حسابداری خوب هستند. آیا باید به دنبال چیز دیگری باشید؟ جواب این سوال بستگی به نوع نرم افزار و ابزاری دارد که می‌خواهید روی لپ تاپ اجرا کنید. حسابداری کار دقیقی است و حسابداران برای آسان کردن و سرعت بخشیدن به کارهای خود به نرم افزارها و برنامه‌های درجه یک نیاز دارند.

حسابداری شامل موارد بسیاری از جمله ثبت داده‌ها، تکمیل فرآیندها، پیگیری حساب‌های پرداختنی، حساب‌های دریافتنی، دفتر کل، حقوق و دستمزد و غیره می‌شود. علاوه بر این، تهیه گزارشات مالی و تجزیه و تحلیل آن‌ها کار ساده‌ای نیست و ممکن است حتی حرفه‌ای‌ترین افراد را خسته کند. حسابداری یک کار بی‌وقفه است و یک اشتباه کوچک می‌تواند تمامی حساب و کتاب یک کسب و کار، شرکت یا سازمان را به هم بریزد. برای همین استفاده از یک لپ تاپ مناسب حسابداری در کنار نرم افزار حسابداری یک نیاز ضروری است.

یک لپ تاپ مناسب حسابداری چه ویژگی‌هایی دارد؟

برای انتخاب لپ تاپ مناسب حسابداری باید به این فاکتورها دقت کنید:

اندازه صفحه نمایش

استاندارد بودن صفحه نمایش لپ تاپ حسابداری یک ویژگی مهم است که باید به آن توجه شود. هیچ یک از عملیات‌های حسابداری بدون محاسبات انجام نمی‌شود و این محاسبات نیاز به خوب دیدن و دقت بالا دارند. کاربران دوست دارند از لپ تا‌پ‌های 15 اینچ و بالاتر استفاده کنند تا داده‌های ثبتی را به راحتی مشاهده کنند. البته، هرچه نمایشگر بزرگ‌تر باشد، وزن لپ تاپ بیشتر خواهد بود.

اگر فعالیت حسابداری شما به گونه‌ای است که زیاد با مشتری و ارباب رجوع سروکار دارید، صفحه نمایش بزرگ‌تر کار شما را راحت‌تر می‌کند. اگر مشکلی با کوچکی صفحه نمایش ندارید حتی می‌توانید با لپ تاپ حسابداری 13 اینچ نیز کار کنید. فقط دقت داشته باشید که این لپ تاپ ها به اندازه کافی قوی باشند.

قدرت پردازشگر یا CPU

پردازشگرهای اینتل Core i5 و Core i7 پردازشگرهای خوب و قدرتمندی هستند. هر دو گزینه برای انجام امور حسابداری مناسب هستند و حجم زیادی از اطلاعات را بدون زحمت پردازش می‌کنند.

پردازشگر AMD Ryzen نیز گزینه فوق‌العاده‌ای است. شاید تعجب کنید، اما بسیاری از حرفه‌ای‌ها پردازنده‌های AMD را به Intel ترجیح می‌دهند و دلیل آن قدرت و دوام بیشتر CPUهای AMD است. شما می‌توانید بسته به نیاز و حتی سلیقه خود، استفاده از هر کدام از این پردازشگرها را مدنظر قرار دهید.

مموری و صفحه کلید

مموری یا حافظه نقش مهمی در انتخاب لپ تاپ مناسب حسابداری ایفا می‌کند. حافظه دستگاه تضمین می‌کند که شما بتوانید روی حجم زیادی از داده‌ها، بدون هیچ مشکل و باگی کار کنید. همچنین، امنیت داده‌ پردازی را تضمین می‌کند. معمولاً برای حسابداری لپ‌تاپ‌هایی با 8 گیگابایت رم اکتفا می‌کند و شما می‌توانید بدون هیچ تأخیری با داده‌های خود کار کنید. برای اهداف آموزشی حتی می‌توانید از حافظه کمتر از 8 گیگ نیز استفاده کنید.

در خصوص اهمیت صفحه کلید یا کیبورد باید به این نکته دقت کنید که کار حسابداری تا حد زیادی به تایپ کردن و ورود داده‌ها از طریق صفحه کلید مربوط می‌شود. صفحه کلید نرم و راحت لپ تاپ مناسب حسابداری باعث افزایش کارایی شما می‌شود، در حالیکه کیبوردهای سفت شما را مجبور می‌کنند که دائم یک چشم‌تان به صفحه نمایش باشد تا از وارد شدن درست اطلاعات اطمینان حاصل کنید و این موضوع خیلی زود شما را خسته خواهد کرد.

فضای ذخیره سازی یا هارد دیسک

اطلاعات مالی و حسابداری برای هر شخص یا کسب و کاری از اهمیت حیاتی برخوردارند. این اطلاعات باید فضای کافی برای ذخیره سازی و نگهداری داشته باشند. حداقل فضای هار دیسک برای لپ تاپ حسابداری باید 256 گیگابایت باشد. ضمن اینکه هارد دیسک‌های SSD برای حسابداری مناسب‌‌تر هستند. از آنجایی که اکثر افراد از لپ تاپ برای مصارف دیگر نیز استفاده می‌کنند، بنابراین فضای بیشتر هارد دیسک می‌تواند باعث اطمینان خاطر شما شود.

باتری لپ تاپ

در نهایت، شما به لپ تاپی نیاز دارید که بتواند زمان بیشتری را بدون اتصال به برق روشن بماند. قطعا دوست ندارید یک کار مهم و ضروری را فقط به خاطر کم آوردن باتری و در دسترس نبودن پریز برق نیمه کاره رها کنید. لپ تاپی که بتواند 8 الی 9 ساعت (به اندازه ساعت کاری) فقط با باتری روشن بماند گزینه بسیار ایده‌آلی جهت خرید لپ تاپ حسابداری محسوب می‌شود و حتی خیال شما را از بایت خاموشی‌ها و قطع برق ناگهانی راحت می‌کند، به خصوص اگر به دلیل حجم بالای کار و درگیری ذهنی زیاد گاهی فراموش کنید اطلاعات ثبت شده را ذخیره کنید.

10 لپ تاپ برتر برای حسابداری

10 لپ تاپ حسابداری حرفه‌ای

به عنوان نمونه، لپ تاپ های Apple MacBook Pro و LG Gram گزینه‌های بسیار خوب و قدرتمندی هستند و می‌توان از آن‌ها به عنوان بهترین لپ تاپ برای حسابداری نام برد. البته گزینه‌های خوب دیگری نیز وجود دارند که با توجه به نیاز و بودجه خود می‌توانید روی آن‌ها حساب کنید. در ادامه 10 لپ تاپ مناسب حسابداری را معرفی و بررسی می‌کنیم.

1. LG Gram

LG Gram در صدر لیست بهترین لپ تاپ برای حسابداری قرار دارد. با وجود رقبای ارزشمند دیگر، این لپ تاپ را در بالای فهرست قرار دادیم و شاید یکی از دلایل آن باتری قدرتمند و عمر 17 ساعته آن باشد. خصوصیات و ویژگی‌های برتر دیگری نیز در این لپ تاپ قابل ذکر هستند و آن را برای کار حسابداری و دانشجویان حوزه مالی و حسابداری مطلوب و ایده‌آل می‌سازد. ضمن اینکه، این لپ تاپ یک دستگاه نسل دهمی است و برای کارهای گرافیکی، مثل کار با نرم افزار اتوکد نیز در جایگاه اول قرار دارد.

پردازشگرntel 10th Generation Core i7-1065G7
صفحه نمایش15.6″ LCD touchscreen
وضوح تصویر1920×1080
حافظه8GB
هارد دیسک256GB SSD
سیستم عاملWindows 10 Home (64bit)
وزن1.950 کیلوگرم
عمر باتری17 ساعت

این لپ تاپ با طراحی اسلیم و زیبا، به خصوص برای حسابدارانی مناسب است که زیاد سفر می‌کنند یا جابه‌جا می‌شوند. همچنین، این دستگاه دارای پورت‌های Thunderbolt 3 است که برای انتقال آسان و سریع داده‌ها ایده‌آل است؛ یک ویژگی مفید که بسیاری از حسابداران به آن نیاز دارند.

شاید این مقاله نیز برای شما مفید باشد.  نرم افزار حسابداری یکپارچه چیست؟ | 8 مزیت اساسی

مزایا:

  • دارای صفحه کلید نرم و نور پس زمینه
  • دارای پورت‌ Thunderbolt 3
  • وزن کمتر از 2 کیلو
  • سیستم صوتی و اسپیکر قدرتمند
  • عمر باتری 17 ساعت

معایب:

تعداد کمی از کاربران متوجه داغ شدن دستگاه شده‌اند.

2. Lenovo ThinkPad E15

دومین لپ تاپ مناسب حسابداری، Lenovo ThinkPad E15 است. این دستگاه دارای کلیه مشخصات مورد نیاز برای یک حسابدار می‌باشد.

پردازشگر Intel Quad-Core i7-10510U
صفحه نمایش 15.6″
وضوح تصویر 1920×1080
حافظه 16GB
هارد دیسک 500GB SSD
عمر باتری 9 ساعت

مزایا:

  • طراحی زیبا و دوام بالا
  • پردازشگر قدرتمند
  • صفحه کلید نرم

معایب:

برخی از کاربران دقت رنگ را کمی کمتر از حد مجاز تشخیص دادند.

به طور کلی، امکانات و ویژگی‌های این دستگاه نیازهای افراد حرفه‌ای که در زمینه‌های حسابداری، دفترداری و امور مالی فعال هستند برآورده می‌کند.

3. Acer Aspire E 15 E5-575-33BM

Acer Aspire E 15 E5-575-33BM  یکی دیگر از لپ‌تاپ‌های فوق‌العاده برای حسابداران است. روکش فلزی دارد و تاچ پد آن به نرمی کار می‌کند. جلوه آجدار روی لپ تاپ باعث شده تا ظاهر لوکسی داشته باشد و آن را برای استفاده به عنوان یک لپ تاپ حسابداری مناسب می‌کند.

پردازشگر Intel Core i3-7100U 7th generation
صفحه نمایش 15.6″ HD LED-backlit
حافظه 4GB
هارد دیسک 1TB HDD
عمر باتری 12 ساعت

یکی از ویژگی‌های خوب این دستگاه بهره‌مندی از دی وی دی درایو پر سرعت و قدرتمند است که برای کارهای مالی و حسابداری می‌تواند مفید باشد.

مزایا:

  • تصویر عالی
  • عمر باتری بالا
  • قیمت مناسب
  • طراحی عالی و زیبا

معایب:

تعداد کمی از کاربران متوجه شده‌اند که دستگاه مشکل عملکرد دارد.

4. New Apple MacBook Pro

مک بوک پرو جدید اپل نیز یک لپ تاپ مناسب حسابداری است. این دستگاه می‌تواند به شما کمک کند تا کار خود را بدون نقص و به موقع به پایان برسانید. این محصول دارای مشخصات چشمگیر است که ممکن است برای مدت‌های طولانی رقیبی پیدا نکند.

پردازشگر 9th generation 6-Core Intel Core i7
صفحه نمایش 16″ Retina Display
گرافیکAMD Radeon Pro 5300M
حافظه 16GB
هارد دیسک 512GB قابل ارتقا تا 8TB
عمر باتری 11 ساعت

مزایا:

  • نسخه ارتقایافته دستگاه قبلی
  • حافظه و فضای ذخیره سازی بالا
  • عمر باتری بالا
  • نمایشگر بهینه و فوق‌العاده
  • فناوری صوتی قدرتمند

معایب:

با وجود ویژگی‌های بی همتا، قیمت بسیار گزافی دارد.

این لپ تاپ پر از ویژگی‌های منحصربه فردی است که هر حسابداری را شیفته خود می‌کند. اما قیمت بسیار بالای آن دامنه کاربران آن را محدود می‌کند.

5. HP – Spectre x360

HP – Spectre x360  را می‌توان 2 لپ تاپ در 1 لپ تاپ دانست. این دستگاه برای استفاده حسابداران و نیز برای جلسات یا کنفرانس‌ها مناسب است. اگر حسابداری هستید که باید در جلسات زیاد شرکت کنید و لپ تاپ خود را همیشه به همراه داشته باشید Spectre x360 بهترین گزینه برای خرید لپ تاپ مناسب حسابداری است.

پردازشگر Intel Core i7-7500U
صفحه نمایش 13.3″ LED-backlit touch screen
گرافیک Intel HD Graphics 520
حافظه 8GB
عمر باتری 12 ساعت

این لپ تاپ یکی از بهترین محصولات HP در بازار محسوب می‌شود.

مزایا:

  • محصولی 2 در 1 با کاربری انعطاف پذیر
  • عمر باتری بالا
  • حافظه و فضای ذخیره سازی بسیار عالی
  • طراحی نور زیبا

معایب:

تعداد کمی از کاربران ادعا کرده‌اند که با مشکلات عملکردی مواجه شده‌اند.

این لپ تاپ یکی از بهترین لپ تاپ ها برای حرفه حسابداری است. برخورداری از چند پورت USB انتقال و به اشتراک گذاری آسان و بدون مشکل اطلاعات را برای شما میسر می‌سازد.

6. Lenovo Flex 5

لنوو فلکس 5 یک دستگاه 2 در 1 است و یکی از بهترین لپ تاپ ها برای حسابداری محسوب می‌شود. اگر شما فردی هستید که ترجیح می‌دهید از یک دستگاه تبدیل پذیر استفاده کنید می‌توانید روی این دستگاه حساب کنید.

پردازشگر 8th Gen Intel
صفحه نمایش 15.6″ IPS touchscreen
حافظه 16GB
هارد دیسک 256GB SSD
عمر باتری 10 ساعت

این لپ تاپ مجهز به یک قلم اختصاصی است که تجربه نوشتن آسان را به شما ارائه می‌کند. همچنین دارای یک لولای بادوام 360 درجه برای استفاده آسان است و بلندگوهای صوتی هارمن صدای بی نظیری را برای شما به ارمغان می آورد.

مزایا:

  • سیستم خنک کننده قوی و امکان کار مستمر
  • کیفیت بالای تصویر
  • عمر باتری بالا
  • سیستمم صوتی قدرتمند
  • ایمن و انعطاف پذیر

معایب:

متأسفانه کمی حجیم است.

Lenovo Flex 5  پاسخگوی حجم کاری سنگین است. اگر برای شرکت یا سازمانی کار می‌کنید که از نرم افزار ERP (برنامه ریزی منابع سازمانی) برای مدیریت داده های گسترده و مدیریت عملکردهای پشتیبان استفاده می‌کند، بدون شک این گزینه را لحاظ کنید.

7. Dell XPS 9300

Dell XPS 9300  مورد بعدی بهترین لپ تاپ برای حسابداری است. شرکت دل با این دستگاه شاهکاری خلق کرده است. طراحی و شاسی XPS 9300 جدید قابل ستایش است. مانند اکثر محصولات Dell قوی و بادوام است و به لطف لوله‌های خروج حرارت که در آن تعبیه شده در برابر داغ شدن مقاوم است.

پردازشگر The 10th Gen i7-1065G7
صفحه نمایش touchscreen-based on EyeSafe technology
وضوح تصویر 1920×1080
حافظه 16GB
هارد دیسک 512GB SSD
عمر باتری 10 ساعت

مزایا:

  • بدنه محکم و طراحی خوب
  • تصویر عالی
  • قدرت خنک کنندگی عالی
  • عمر باتری بالا

معایب:

به جز قیمت بالا مشکل دیگری ندارد.

8. Acer Aspire 5

Acer Aspire 5  انتخاب خوب دیگری به عنوان لپ تاپ مناسب حسابداری است. این دستگاه دارای مشخصات مناسب اما نه چندان قدرتمند است. بهتر است مشخصات آن را بررسی کنید تا ببینید آیا نیازهای شما را برآورده می‌کند یا خیر.

پردازشگر 10th Gen Intel Core i5-1035G1
صفحه نمایش 15.6″ Full HD IPS
حافظه 8GB
هارد دیسک 256GB SSD
عمر باتری 8 ساعت

این دستگاه مجهز به وب کم HD است، با سیستم عامل Windows 10 به خوبی کار می‌کند و وزن کمی دارد.

مزایا:

  • عملکرد قوی
  • عمر باتری مناسب
  • طراحی خوب و وزن کم
  • نسبتا ارزان قیمت

معایب:

کیفیت صفحه نمایش آن چندان چنگی به دل نمی‌‎زند.

9. MSI GL62M 7REX-1896US

لپ‌تاپ MSI GL62M 7REX-1896US یکی دیگر از لپ‌تاپ‌های گیمینگ است که در لیست ما قرار گرفته است. چرا ما وسواس زیادی نسبت به لپ تاپ های مخصوص بازی داریم؟ خب، عملکرد این لپ تاپ ها استثنایی است و برای مصارف حسابداری و مالی مناسب‌ترین هستند. ابزارها و نرم افزارهای حسابداری روی این لپ تاپ فوق‌العاده کار می‌کنند.

پردازشگر Quad Core i7-7700HQ
صفحه نمایش 15.6″ HD
حافظه 8GB
هارد دیسک 1TB
گرافیکGeForce GTX 1050Ti 4G

مزایا:

  • یکی از قدرتمندترین دستگاه‌های موجود در بازار
  • افزایش بهره‌وری در کار
  • سیستم صوتی قوی
  • صفحه کلید نرم و راحت
  • فضای ذخیره سازی بالا

معایب:

قیمت بالا و وزن زیادی دارد.

این لپ تاپ مجهز به اسپیکرهای قدرتمند است و صفحه کلید آن نور پس زمینه دارد تا در تاریکی نیز بتوانید به راحتی با آن کار کنید. با اینکه برای انجام امور مالی و حسابداری بسیار ایده‌آل است اما قیمت بالای آن ممکن است شما را مجبور کند که بیشتر روی خرید آن فکر کنید.

10. HP Pavilion

HP Pavilion انتخاب مناسب دیگری به عنوان لپ تاپ حسابداری است. این دستگاه به شما کمک کند تا کسب و کار خود را از هر جایی اداره کنید و به دلیل عملکرد بی عیب و نقص آن، برای اهداف حسابداری و مالی بسیار مناسب است. اگرچه این مدل نزد گیمرها محبوبیت بالایی دارد، اما از لحاظ کاری نیز در حد XPS Dell است. حتی برای بهینه‌سازی هر چه بیشتر کسب و کار خود می‌توانید چندین نرم افزار ERP روی آن نصب کنید.

پردازشگر Core i5-8300H
صفحه نمایش 15.6″ full HD IPS anti-glare WLED-Backlit
حافظه 8GB
هارد دیسک 1TB
عمر باتری8 ساعت
وزن2.200 کیلوگرم

مزایا:

  • طراحی ظریف و سبک
  • فضای ذخیره سازی بالا
  • کیفیت تصویر عالی
  • بهره‌وری باورنکردنی

معایب:

قیمت نسبتا بالایی دارد و عمر باتری آن متوسط است.

HP Pavilion  یک دستگاه استاندارد است که اغلب توسط حسابداران، متخصصان فناوری اطلاعات، بانکداران و گیمرها استفاده می‌شود و به راحتی می‌تواند تمام کارهای حسابداری شما را بدون هیچ زحمتی مدیریت کند.

بهترین لپ تاپ برای حسابداری را انتخاب کنید

بهترین لپ تاپ حسابداری را انتخاب کنید

شکی نیست که برای افزایش سرعت و دقت در امور مالی و حسابداری استفاده از لپ تاپ مناسب حسابداری در کنار نرم افزارهای حسابداری ضروری است و برای اینکه این نرم افزارها به راحتی و با امنیت بالا اجرا شوند باید روی یارانه‌ها یا لپ تاپ‌های مناسب نصب شوند.

در این مطلب درباره بهترین لپ تاپ برای حسابداری صحبت کردیم و تعدادی از ایده‌آل‌ترین دستگاه‌های ممکن را بررسی کردیم. هدف ما این بود که کلیتی از مشخصات و ویژگی‌هایی که یک لپ تاپ خوب برای حسابداری باید داشته باشد به دست آورید و در نهایت با توجه به نیازها و بودجه خود بهترین گزینه ممکن را انتخاب و استفاده نمایید.

منبع: https://technicalustad.com

برای دریافت جدید ترین مقالات، ایمیل خود را وارد کنید:

با نشر این محتوا، جامعه وبلاگ محک را گسترش دهید

علیرضا مهاجر تهرانی
علیرضا مهاجر تهرانی
علیرضا طهرانی در یک روز گرم تابستانی به دنیا اومده و اهل افراط و تفریطه... مدرک کارشناسی ارشد رو از دانشگاه تهران در رشته مترجمی زبان انگلیسی گرفته و چون به نوشتن علاقه داره وارد دنیای تولید محتوا شده.

2 پاسخ

  1. سلام وقت بخیر
    ممنون از مقاله خوبتون. من قصد خرید لپ تاپ حسابداری دارم اما قبلش یک سوال از شما داشتم. سی پی یو مناسب برای لپ تاپ حسابداری چیه؟ سی پی cori 7 نسل 10 با 16 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک خوبه برای اینکه لپ تاپ بتونه از پس کارهای حسابداری بر بیاد؟

    1. سلام دوست عزیز
      مشخصاتی که گفتین کاملا برای یک لپ تاپ حسابداری مناسبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

مشاهده رایگان دمو نرم افزارحسابداری

مقالات حسابداری و کسب و کار را اینجا رایگان گوش دهید