راه اندازی مغازه کیف و کفش +0 تا 100 کیف و کفش

زمان مطالعه این مقاله: 13 دقیقه

شاید شما هم مثل خیلی ها علاقه مند هستید تا با برای خودتان یک مغازه کفش فروشی داشته باشید و نیاز مخاطبین خود را شناخته و به زیبایی مرتفع سازید. البته صرف علاقه برای رسیدن به آرزوی خود کافی نیست و لازم است تا اقدام کنید. ما به عنوان مجموعه نرم افزار حسابداری محک به شما افتخار می کنیم که تصمیم گرفتید قبل از شروع آموزش ببینید و سپاس گزاریم که به ما اعتماد کردید و ما را به عنوان راهنما پذیرفتید. امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت ببرید.

فهرست مطالب

راه اندازی کفش فروشی

برنامه ریزی برای راه اندازی مغازه کفش فروشی

قبل از این که تلاش خود را برای راه اندازی یک مغازه کفش فروشی آغاز کنید، باید بررسی کنید که دقیقاً چه می خواهید و قرار است چه نقشه ای برای آینده کسب و کار خود داشته باشید. برای حل این مسئله لازم است این سؤالات را از خودتان بپرسید و برای آن پاسخ مناسب پیدا کنید:

  1. سرمایه لازم برای کفش فروشی چقدر است؟
  2. قرار است در کجای شهر مغازه کتونی فروشی داشته باشید؟
  3. مغازه کیف و کفش شما مردانه است یا زنانه؟ یا هر دو؟
  4. قرار است تنهایی کار کنید یا با فرد دیگری شریک شوید؟
  5. چند نفر قرار است در مغازه شما استخدام شده و با شما کار کنند؟
  6. قرار است کیف و کفش های ایرانی بفروشید یا خارجی؟ یا هر دو؟
  7. اخلاق ارتباط با مشتری را بلدید یا نه؟
  8. به چیدمان مغازه کیف و کفش خود فکر کرده اید؟
  9. از چه ابزارهای رسانه ای برای ارتباط با مشتری استفاده می کنید؟
  10. آیا رویایی برای مغازه کیف و کفش خود در نظر دارید؟
  11. محاسبات مالی شما چگونه صورت می گیرد؟

ما در ادامه به شما کمک می کنیم تا بهترین پاسخ ها را برای هر سؤال پیدا کنید.

سرمایه اولیه برای راه اندازی مغازه کیف و کفش

قبل از شروع هر کسب و کاری لازم است تا سرمایه اولیه داشته باشید و شما در کنار اصلی ترین سرمایه ها که توکل شما به خدا، اعتماد به نفس و امید به آینده است، نیاز به سرمایه مالی هم دارید. سرمایه مالی شما بیشتر برای موارد زیر نیاز می شود:

الف. رهن یا اجاره مغازه آینده

ب. خرید اولیه کیف و کفش

پ. حقوق ماه اول یا ماه های اولیه کارمندان

ت.خرید تجهیزات و وسایل کفش فروشی

شما در حال حاضر از دو حالت خارج نیستید. یا سرمایه کافی برای مغازه کفش فروشی دارید؛ یا نه ! اگر ندارید باید برای جذب سرمایه تلاش کنید. برای جذب سرمایه می توانید از پیشنهادات زیر استفاده کنید:

1.  از بانک وام بگیرید. برای این کار نیاز دارید تا ببینید چه مقدار وام و از چه بانکی و با چه بهره ای باید دریافت کنید.

2. از فامیل و دوستان خود قرض بگیرید. شما اگر چک یا سفته داشته باشید، می توانید از نزدیکان خود پول قرض کنید و برای مغازه کیف و کفش خود سرمایه جذب کنید و در بازه های زمانی مشخص قرض خود را پرداخت کنید؛ البته در صورتی که فامیل یا دوستان مایل به این کار باشند.

3. با افراد سرمایه دار شریک شوید. شریک شدن با دیگران گزینه خوبی برای ایجاد کسب و کار جدید است. برای این کار لازم است تا بتوانید توانایی خود را برای خلق یک کسب و کار خوب به افراد سرمایه دار نشان دهید و بتوانید به گونه ای با آن ها مذاکره کنید تا به نتایج دلخواه برسید. در همین راستا لازم است تا با فنون مذاکره و اقناع سازی مخاطب آشنا شوید (در یک مقاله تخصصی به طور ویژه درباره آن سخن خواهیم گفت) و به گونه ای با شریک سرمایه دار خود سخن بگویید که با آرامش خاطر با شما قرارداد ببندد و همان گونه که شما احساس برنده شدن دارید، او هم احساس کند در این معامله برنده شده است.

4. وسایل ارزشمند خود را بفروشید. ممکن است شما در حال حاضر ماشین یا یک خانه اضافه داشته باشید و یا همسرتان جواهرات ارزشمند و گران قیمتی داشته باشد (به خصوص در این زمان که قیمت طلا بسیار بالا است) و شما می توانید با فروش هر کدام از این ها یا حتی همه آن ها سرمایه اولیه را برای کسب و کار خود به دست بیاورید و یک قدم به سمت خلق رویای خود پیش بروید.

 بهترین مکان برای راه اندازی مغازه کفش فروشی کجاست؟

بهترین مکان برای راه اندازی مغازه کفش فروشی کجاست؟

موقعیت فیزیکی نقش بسیار مهمی در درآمدزایی شما ایفا می کند. اگر علاقه مند باشید در بالا شهر مغازه بزنید، با خریدارانی مواجه خواهید شد با ویژگی هایی که خریداران سایر مناطق شهر لزوما آن ویژگی ها را ندارند. (البته اگر شهری که در آن زندگی می کنید به قدری بزرگ باشد که بالا شهر و پایین شهر داشته باشد).

مشتریان بالا شهری خیلی کم تر از سایر مشتریان علاقه دارند از شما تخفیف بگیرند و به اصطلاح کلاس (یا به قولی پرستیژ) آن ها اجازه نمی دهد به خاطر چند ده هزار تومان با شما چانه زنی کنند. از طرفی مشتریان بالا شهری علاقه به کالاهای با کیفیت و گران قیمت دارند و اگر شما کالای با کیفیت خود را با قیمتی گران تر از آن چه باید بفروشید، مطمئن باشید مشتریان بالا شهری از شما خرید می کنند و فرصت خوبی برای سود آوری شما ایجاد می شود.

البته مشتریان بالا شهری همان گونه که می توانند فرصت باشند، می توانند تهدید هم باشند. مثلا غالب این مشتریان افراد بسیار حساسی هستند و اگر شما چه در برخورد کاری و چه در ارائه پیشنهادات شغلی نتوانید هوشمندانه عمل کنید و رضایت آن ها را جلب کنید، برای همیشه آن ها را از دست خواهید داد.

خلاصه اگر می خواهید فروشنده ای برای مشتریان بالا شهری باشید، باید نسبت به خیلی چیزها مراقبت کنید تا مشتریان به مغازه شما بیایند و از شما خرید کنند.

و اما مشتریان دوست داشتنی غیر بالاشهری!

شاید چنین مشتریانی بسیار علاقه مند به تخفیف گرفتن از شما باشند (و برای این کار از راهبرد کارگشای چانه زنی آن هم با شیوه کاملاً هنرمندانه استفاده کنند) یا نتوانند کیف و کفش خیلی گران قیمتی از شما بخرند؛ اما شما در تعامل با آن ها بسیار راحت خواهید بود و اگر بتوانید از خود سعه صدر نشان دهید، با طیف گسترده ای از مشتریان ثابت مواجه خواهید شد (خصوصاً اگر اخلاق ارتباطی خوبی داشته باشید که در بخش مخصوص خود توضیح خواهم داد)؛ به گونه ای که هیچ گاه مغازه کیف و کفش شما از مشتری خالی نخواهد بود و شما بیشترین ثروت ها را به دست خواهید آورد.

ممکن است برای شما چنین سؤالی ایجاد شود که آیا برای من امکان پذیر نیست که مغازه ای در بالا شهر داشته باشم در عین حال پذیرای مشتریان غیر بالاشهری هم باشم؟ یا بالعکس، مغازه ای در مرکز یا حتی پایین شهر داشته باشم اما مشتریان بالا شهری را هم جذب دکان خودم کنم؟

پاسخ ما به شما مثبت است! چرا که نه!؟ فقط کافی است هنر چیدمان دکوراسیون و استفاده از رسانه ها را بلد باشید و با این کار مخاطبین خود را از هر جای شهر به سمت خود جذب کنید. درباره هر کدام از این ها در بخش مربوط به خود صحبت می کنیم.

البته این بخشی از ماجرای موقعیت جغرافیایی مغازه کیف و کفش است. مغازه زدن در بالا شهر هزینه های خاص خودش را دارد که در غیر بالاشهر چنین چیزی وجود ندارد؛ از هزینه رهن و اجاره بگیرید تا هماهنگ کردن تزئینات مغازه با موقعیت جغرافیایی.

در کل پیشنهاد ما به شما این است که حتی اگر می توانید در بالا شهر مغازه بزنید، این کار را نکنید و مکانی در منطقه متوسط شهر برای مغازه خود انتخاب کنید و با این کار اجازه بدهید همه اقشار جامعه مخاطب شما و مشتری شما باشند. مدتی در مغازه مرکز شهر کار کنید و با درآمد سرشاری که با استفاده از مهارت های مختلف به دست می آورید، شعبه دوم خودتان را در یک منطقه مرفه نشین تأسیس کنید و ثروت حلال پارو کنید.

مردانه فروش هستید یا زنانه فروش؟

همین ابتدا تکلیف خود را در این زمینه مشخص کنید. با پاسخ دادن به این سؤال در واقع شما تصمیم می گیرید چه قشری از مشتریان را انتخاب کنید و این مسئله از چند جهت برای شما مهم خواهد شد و برای شما مشخص خواهد ساخت که:

  • دکوراسیون مغازه کیف و کفش شما چگونه باشد؟
  • شیوه رفتاری شما چگونه باشد؟
  • مدل پوشش شما چگونه باشد؟
  • و مواردی از این قبیل!

البته عده ای پیشنهاد می کنند برای شروع هم کیف و کفش مردانه داشته باشید و هم زنانه! در صورتی که اگر ابتدای کار بودجه شما کم و مغازه کیف و کفش شما کوچک است، شاید بهتر باشد تمرکز خود را در فروش تک جنسیتی قرار دهید و سعی کنید در راستای همان جنسیتی که بر می گزینید، مسیر را ادامه داده و پس از جلب رضایت مخاطب خود، مغازه کیف و کفش خود را گسترش دهید.

شریک کاری پیدا کنید

یکی دیگر از مسائل مهم در تأسیس مغازه کیف و کفش، بررسی سؤال بالا است. استراتژی شما برای کارآفرینی چیست؟ در کلام بزرگان ما آمده است که «همنشین خوب بهتر از تنهایی و تنهایی بهتر از همنشین بد است».

دوست من! اگر همراهی دارید که دلسوز شما بوده و می تواند با شما در کسب و کار همکاری و هم فکری کند، برای به دست آوردنش از هیچ تلاشی دریغ نکنید و بدانید که لحظه لحظه همفکری و همکاری با این دوست یعنی به دست آوردن ثروت های بیشتر (جدای از این که شریک کاری شما شریک سرمایه ای شما هم هست) و اگر چنین فردی در کنار شما نیست و یا کسانی که در کنار شما هستند که نه تنها شما را به اهداف والا تشویق نمی کنند، بلکه برای شما مرتب آیه یأس خوانده و شما را نا امید می کنند، بهتر است روی پای خود بایستید و با توکل بر خدا و اعتماد به نفس و امید به موفقیت، برای خود مغازه کیف و کفش بزنید.

البته یک نکته مهم وجود دارد؛ آن هم اصل مشورت گرفتن از خبرگان مغازه کیف و کفش است. شما در هر جایی که باشید باید خود را ملزم کنید تا با کسانی که در حوزه کاری شما پیش رفتند و موفق شدند مشورت بگیرید. مشورت گرفتن با چنین افرادی باعث می شود شما نقاط مثبت رفتاری آن ها را در کسب و کار خود به کار بگیرید و هم چنین دومین فردی نباشید که شکست های آن ها را تکرار می کنید. این گونه است که موفقیت با سرعت زیاد و خطای کم محقق خواهد شد.

چند نفر را می خواهید استخدام کنید؟

پس از آن که تصمیم گرفتید تنها یا با کمک یک دوست تلاش خود را آغاز کنید هم اکنون نوبت آن رسیده که تصمیم بگیرید چند نفر قرار است حقوق بگیر شما باشند. این مسئله تابعی از میزان فعالیت شما است؛ یعنی اگر قرار است مغازه شما از 9 صبح تا 12 شب یکسره باز باشد، علی القاعده به تنهایی نمی توانید خودتان در مغازه بمانید و باید به اصطلاح شاگرد داشته باشید.

البته مسائل به این جا ختم نمی شود. شما به محاسبات مالی هم احتیاج دارید و درکنار گسترش کسب و کار خود لازم است تا برای انجام مباحث مالی خود حسابدار داشته باشید.

پس با فرض این که شما از ساعت 9 صبح تا 12 شب به صورت یکسره فعال باشید، باید در کنار خودتان حد اقل به دو نفر دیگر حقوق بدهید.

گاهی اوقات محاسبات فیش حقوقی پرسنل بسیار پیچیده و زمان‌گیر است و همچنین خطاهای محاسباتی نیز رخ می‌دهد. نرم افزار حسابداری محک و افزونه حقوق و دستمزد آن، شما را در انجام راحت این فرایند یاری می‌نماید. افزونه حقوق و دستمزد محک به شما کمک می‌کند که به راحتی روند صدور فیش حقوقی را در کم‌ترین زمان تعریف کرده و انجام دهید و امکان نگهداری آن‌ها را برای ماه‌های بعد داشته باشید.

اما ما برای شما پیشنهاد بهتری داریم. شما می توانید به جای استخدام حسابدار، از نرم افزار حسابداری استفاده کنید و به جای استخدام یک فرد غریبه، سعی کنید یکی از نزدیکان خود را (یا فرزندتان، یا برادر کوچکتان، یا حتی همسرتان (البته اگر مغازه کفش فروشی زنانه است)) به کمک بگیرید تا هم اعتماد بیشتری به او داشته باشید و هم متحمل هزینه های سنگین نشوید.

انتخاب کالای ایرانی یا خارجی

این سؤال ارتباط مستقیمی با تنظیم دکوراسیون، مذاکره و ارتباط با وارد کنندگان و تولید کنندگان مختلف و همچنین جلب نظر مشتری دارد.

اگر تصمیم به لوکس فروشی دارید و مشتریان شما بالا شهری ها هستند، برندهای مطرح خارجی به همراه برندهای با کیفیت داخلی پیشنهاد ما به شما است و اگر لوکس فروش نیستید ارائه برندهای مطرح و با کیفیت داخلی به همراه برندهای خارجی با قیمت مناسب پیشنهاد ما به شما است.

با توجه به پیشنهادات ارائه شده شما باید بتوانید با تولید کنندگان کیف و کفش و یا وارد کنندگان کیف و کفش صحبت کنید و با مذاکره درست و منطقی کالای فراوان با قیمت متناسب را در مغازه کیف و کفش زنانه خود داشته باشید.

در این جا پرداختن به یک مسئله مهم است. عده ای از هموطنان عزیز و متعهد ما به خاطر علاقه ای که به تولید کنندگان ایرانی و جهش تولید دارند، سعی می کنند برای افزایش فروش کالای ایرانی تمام مغازه خود را از کالای ایرانی پر کنند و بر روی ویترین مغازه خود چنین شعاری را بنویسند که «در این جا فقط کالای با کیفیت ایرانی فروخته می شود».

این کار شاید در ظاهر امری خداپسندانه و میهن گرایانه به نظر برسد؛ اما راه حل اساسی برای ترویج کالای ایرانی این نیست.

چرا؟ چون به خاطر عملکرد نامناسب برخی تولید کنندگان در سال های گذشته تصوری در ذهن توده مردم شکل گرفته که «ماندگاری کالای خارجی بهتر از کالای ایرانی است و کالای ایرانی زود خراب می شود». وقتی چنین اشخاصی با چنین تصوری از کنار مغازه شما عبور می کنند، علی القاعده رغبتی برای حضور در مغازه نخواهند داشت و شما عملاً با چنین حرکتی بخشی از مشتریان بالقوه خود را از دست خواهید داد.

شما اگر دغدغه جهش تولید را دارید، باید بدانید که رسالت شما صرفاً فروش کیف و کفش ایرانی نیست؛ بلکه رسالت شما یک رسالت فرهنگی است و شما باید باور مشتریان خود را از کالای ایرانی عوض کنید.

بهترین راه برای تغییر نگاه مشتریان خود به کالای ایرانی ایجاد فضای رقابتی میان کالای ایرانی و کالای خارجی است. برای این کار شما باید در مغازه خود نسبتی از کالای ایرانی و خارجی را در کنار هم داشته باشید و چیدمان مغازه را به گونه ای قرار دهید که کالای ایرانی برای مشتریان جلب توجه کند. سپس شما باید در کمال آرامش و صبوری کالای ایرانی را به همراه مشابه خارجی در اختیار مشتری قرار دهید و با مقایسه منصفانه و صادقانه (نه دروغ و کلک) برای او ثابت کنید که خرید کالای ایرانی همان کیفیت مشابه خارجی را داشته و با این وجود برای شما به صرفه تر خواهد بود.

با این کار شما نه تنها موفق به فروش کالای ایرانی شده اید، بلکه توانسته اید باور مشتری خود را به گونه ای تغییر دهید که او در رقابت میان کالای ایرانی و خارجی، با افتخار کیف و کفش ایرانی را انتخاب کند.

چگونه با مشتری تعامل کنیم؟

پدران ما معتقد بودند که «مشتریان ولی نعمت ما هستند». ما هم اگر چنین نگاهی به مشتری داریم، باید تلاش کنیم از لحظه ورود مشتری به مغازه کیف و کفش زنانه ما تا لحظه خروج، همواره به فکر او و دلسوز او باشیم.

تصور کنید مردی که قرار است به مغازه شما بیاید، پدر شما، برادر شما یا حتی خود شما هستید (در صورت مرد بودن البته!!!) و خانمی که وارد مغازه شما می شود، همسر یا مادر شما است. با این نگاه حس می کنید شما قبل از آن که برای مشتری فروشنده باشید، مشاوری امین برای او هستید.

مطمئن باشید اگر مشتری احساس کند شما دلسوز او هستید و علاقه مندید تا او بهترین کیف و کفش را انتخاب کند، از مغازه شما خرید خواهد کرد و خاطره خوبی از شما در یادش خواهد ماند.

در کنار چنین نگاهی که به مشتری خواهید داشت سعی کنید اقدامات زیر را انجام دهید:

1. سعه صدر داشته باشید و اجازه بدهید مشتری هر کیف و کفشی که علاقه مند بود، امتحان کند.

2. ویژگی های کیف و کفش خود را (چه مثبت و چه منفی) صادقانه با مشتری در میان بگذارید.

3. (اگر مشتریان شما بالاشهری نیستند) از آن ها بپرسید که تا چه قیمتی قصد دارند از شما خرید کنند و پس از دانستن آن مشتری را به سمت قفسه هایی راهنمایی کنید که اجناسی متناسب با قیمت های او وجود داشته باشد.

4. لبخند بزنید و با مهربانی به سؤالات مشتری پاسخ دهید.

5. سعی کنید یک هدیه کوچک (شاید در حد یک کتابچه کوچک یا یک برگه آموزشی یا هر چیز کوچک دیگر) در کنار کیف و کفشی که مشتری از شما تهیه کرده به او بدهید و از اثر شگفت انگیز آن حیرت زده شوید.

در همین راستا مقاله ای با موضوع رازهای ده گانه برای افزایش فروش کیف و کفش نوشته شده و می توانید با مطالعه آن مقاله با سرفصل های تعامل با مشتری بیشتر آشنا شوید.

چیدمان مغازه کیف و کفش شما چگونه است؟

چیدمان مغازه کیف و کفش شما چگونه است؟

برای پاسخ به این سؤال باید به سؤالات قبلی مراجعه کنید. یعنی باید بدانید مخاطبین شما چه کسانی هستند و در کجای شهر قرار است مغازه کیف و کفش داشته باشید. اما به طور کلی توجه به سه نکته زیر برای تمام مغازه های کیف و کفش ضروری به نظر می رسد:

1. ویترین. ویترین، اولین نمایی است که مشتری با آن مواجه می شود و باید زیباترین کالاها با چیدمان مناسب در آن بخش قرار گیرد. سعی نکنید خیلی ویترین خود را شلوغ کنید؛ بلکه بیشتر به دنبال گزینش کالا و چیدمان مناسب آن باشید. به خصوص اگر مشتری شما بالاشهری است، تراکم بیش از اندازه کیف و کفش می تواند حس بدی برای او ایجاد کند.

2. طراحی داخل مغازه. طراحی داخل مغازه کیف و کفش بسیار مهم بوده و قالب های پیشنهادی متفاوتی برای این مسئله وجود دارد. متخصصان این زمینه پیشنهاد می کنند ابتدا شما از یک قالب موجود تقلید کنید و بعد از مدتی قالبی که برای خود انتخاب کرده اید شخصی سازی کنید و در نهایت قالبی که نشان دهنده عنوان و برند شما است، برای خود طراحی کنید.

3. نور پردازی. سعی کنید از رنگی استفاده کنید که با معماری داخل مغازه و ویترین همخوانی داشته باشد. اگر مغازه شما از نور کافی برخوردار باشد و این نور متناسب با طراحی داخلی مغازه باشد جذابیت بیشتری برای مشتری ایجاد خواهد کرد.

چه رسانه هایی قرار است پوشش دهنده شما باشند؟!

رسانه پنجره ای است که از طریق آن شما می توانید خودتان را به تمام کشور و بلکه تمام جهان عرضه کنید. رسانه ها مغازه کیف و کفش شما را محدود به محله و حد اکثر شهر نمی کنند؛ بلکه این فرصت را به شما می دهند که تمام کشور را مشتری مغازه خود سازید.

رسانه ها باعث می شوند شما بتوانید زیباترین برندها را برای خود بسازید و از رهگذر آن پول حلال در بیاورید. صرف استفاده از رسانه ملاک موفقیت نیست؛ بلکه باید اصولی و قانونمند از رسانه ها استفاده کرد و برای این کار آموزش دید.

برای فروش کیف و کفش اولین و آسان ترین گزینه اینستاگرام است. شبکه ی اجتماعی فیلتر نشده ای با حدود 50 میلیون کاربر ایرانی که بهترین بازار کار برای شما محسوب می شود. البته باید اصولی و قانونمند حرکت کنید تا موفق شوید. باید بتوانید عکس های زیبا و متنوعی از کیف و کفش های موجود در مغازه بگیرید و آن را با توضیحات مناسب و بیان قیمت و شیوه ارسال کالا به اشتراک بگذارید. درباره افزایش فالور در اینستاگرام هم نکاتی وجود دارد که در مقاله ای تخصصی بدان خواهیم پرداخت.

رسانه پیشنهادی بعدی برای فروش، ایجاد یک وب سایت زیبا و شکیل است. وب سایت علاوه بر این که به شما فرصت نمایش مغازه کیف و کفش را می دهد، به مخاطب حس رسمی بودن القاء می کند. البته ایجاد وب سایت و ارائه کالاهای موجود در مغازه قدری هزینه بر است اما در دراز مدت سود پایدار برای شما رقم خواهد زد.

پیام رسان های ایرانی مانند ایتا و سروش هم می توانند گزینه های خوبی باشند.

دوست عزیز مغازه دار! بدانید شما فقط تنها کسی نیستید که علاقه مندید کسب و کار خود را رسانه ای کنید! خیلی ها مانند شما هستند که در فضای مجازی فعالیت دارند و رقیب جدی شما در فروش کیف و کفش حساب می شوند؛ لذا زمانی کسب و کار مجازی شما رونق خواهد گرفت که قاعده مند عمل کنید.

پیشنهاد ما به شما این است: اگر خودتان سواد رسانه ای دارید، بی درنگ شروع کنید و اگر سواد کافی ندارید و فرصتی هم برای آموزش دیدن ندارید، از جوانان و نوجوانان فعال فامیل کمک بگیرید تا هم او فرصتی برای کسب درآمد داشته باشد و هم شما فرصت عرضه اصولی محصولات خود در دنیای مجازی را داشته باشید.

چشم انداز مغازه کیف و کفش شما چیست؟

دانشمندان موفقیت معتقدند: «انسانی، فردا به دستاوردی می رسد که امروز رویایی در سر داشته باشد». اگر می خواهید به یک برند ایده آل تبدیل شوید، شعبه های متعدد در سراسر کشور داشته باشید و در یک کلام پیروز بازار فروش کیف و کفش باشید، لازم است تا برای آینده کاری خود رویا داشته باشید.

اگر می خواهید آشنایی کامل با نظام هدف گذاری و قواعد مربوط به آن پیدا کنید، مقاله «هدف چینی در راستای کارآفرینی» را مطالعه کنید. با این حال در این جا ما چند نکته اساسی را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت:

1. سعی کنید برای آینده کسب و کار خود یک بازه میان مدت (مثلاً 7 ساله) تعیین کنید.

2. به صورت کاملاً دقیق و واضح مشخص کنید که پس از 7 سال قرار است به کجا برسید و چه موفقیت هایی را حاصل کنید؟

3. برنامه 7 ساله خود را به 7 برنامه کوچک یک ساله تقسیم کنید و از دل این تقسیم بندی، برنامه مشخص سال کاری خود را بیرون بکشید.

4. چالش ها و مشکلاتی که در سال جاری پیش بینی می کنید، روی کاغذ بنویسید و از همین ابتدا برای آن راه حل پیدا کنید.

5. از افراد خبره مشورت بگیرید.

البته رویاها و اهداف شما وحی منزل نیستند و در طول زمان می توانند ارتقاء پیدا کنند و بهتر شوند؛ لذا هر گاه احساس کردید می توانید رویای بهتری داشته باشید، نظام اهداف خود را به روز رسانی کرده و شروع کنید.

چگونه برای مغازه کیف و کفش بازاریابی کنیم؟

امروزه شیوه‌های بازاریابی متنوع و زیادی برای افزایش فروش وجود دارد. به لطف اینترنت و پلتفرم‌های اجتماعی هزینه های بازاریابی و تبلیغات، به خصوص برای کسب و کارهای کوچک و نوپا، بسیار کم هزینه‌تر و به صرفه‌تر از گذشته هستند. پیشنهاد ما به شما این است که حتما از قابلیت‌های شبکه های اجتماعی پربازدید، مثل اینستاگرام بهره ببرید.

با تبلیغ برند و محصولات خود در شبکه‌های مجازی هم می‌توانید آگاهی از برند ایجاد کنید و هم فروش خود را افزایش دهید. دقت داشته باشید که اینستاگرام مارکتینگ می‌تواند تازه شروع کار باشد. شما باید محصولات و خدمات باکیفیت ارائه دهید تا بتوانید مخاطبان جذب شده را به مشتری دائمی تبدیل کنید.

علاوه بر شیوه‌های بازاریابی دیجیتال می‌توانید از شیوه های سنتی تبلیغات، مثل تراکت، بیلبورد و… نیز کمک بگیرید. اما برای کسب و کارهایی که بودجه محدودی برای بازاریابی و تبلیغات دارند استفاده از شیوه‌های بازاریابی دیجیتال به صرفه‌تر است. در این راه حتما از افراد ماهر و خبره کمک بگیرید تا بودجه تبلیغات شما هدفمند صرف شود.

نرم افزار حسابداری محک ویژه صنف کیف و کفش

محاسبات مالی مغازه شما چگونه است؟!

یکی از مسائل مهم و اساسی در تأسیس مغازه کیف و کفش چگونگی محاسبات مالی شما است. شما باید در هر زمان (خصوصاً در انتهای سال مالی خود) اطلاعات دقیقی نسبت به داده های زیر داشته باشید:

1. جنس های خریداری شده (به لحاظ تعداد، نوع، رنگ و …)

2. سود حاصل از فروش جنس

3. بدهی

4. تاریخ چک ها

5. تعداد جنس های موجود در انبار

6. تعداد سفارشات مجازی صورت گرفته

و مسائلی از این قبیل!

انجام درست و بدون خطای همه این موارد از شما به تنهایی بر نمی آید؛ خصوصا اگر بخواهید از ساعت 9 صبح تا 12 شب یکسره کار کنید. از طرفی استخدام حسابدار برای انجام چنین کارهایی عاقلانه به نظر نمی رسد و شاید هدر دادن سرمایه محسوب شود (تازه اگر حسابداری علاقه مند باشد با شما در این زمینه همکاری کند).

البته این پایان راه نیست. این روزها شرکت های نرم افزاری مختلفی در سطح کشور وجود دارند که متولی محاسبات مالی کسب و کارها شده اند؛ آن هم بدون خطای انسانی. ما هم به عنوان شرکت مشاور نرم افزار محک، برنامه حسابداری فروشگاهی را برای شما آماده کرده ایم که شما می توانید با مشاهده آن و بررسی مزایای آن نسبت به سایر شرکت های مشاور نرم افزار و در صورت تمایل، آن را خریداری کنید.

شغل کفش فروشی بهتره یا لباس فروشی؟

نمی توان مقایسه علمی و منطقی بین این دو صنف داشت اما بر اساس تحقیقات مردمی انجام شده ، تقاضای لباس از کفش بالا تر است و در مقایسه اینکه کفش فروشی بهتره یا لباس فروشی باید بگیم لباس فروشی!

درآمد کفش فروشی چقدر است ؟

سود و درآمد حاصل از شغل کفش فروشی به عوامل مختلفی بستگی دارد. هر چه جنس شما از کیفیت بالاتری برخوردار باشد می‌توانید فروش بیشتری داشته باشید. محل و منطقه‌ای که مغازه کفش فروشی شما در آن قرار دارد می‌تواند نقش مهمی ایفا کند. ضمن اینکه سبک بازاریابی شما می‌تواند تاثیر زیادی روی درآمد و سود بیشتر داشته باشد. حتما برای فروش آنلاین، چه از طریق سایت و چه از طریق شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، برنامه‌ریزی کنید. فروش آنلاین می‌تواند از هزینه‌های شما در بلندمدت کم کند و در نهایت سود بیشتر شما را به دنبال داشته باشد.

برای اینکه درآمد بیشتری کسب کنید باید تنوع محصولات را مدنظر قرار دهید. مثلا اگر فقط در شغل کفش فروشی زنانه کار می‌کنید می‌توانید روی موجود کردن اجناس مردانه نیز بیشتر سرمایه‌گذاری کنید. با این کار طیف مشتریان خود را گسترده‌تر می‌کنید و فروش بیشتری خواهید داشت.

سود کفش فروشی چند درصد است؟

میانگین سود کفش فروشی در این حرفه صد در صد است! یعنی اگر به عنوان تأمین کننده کفشی را سیصد هزار تومان بخرید به طور میانگین با قیمت هشتصد هزار تومان به فروش می‌رسانید.برای شروع به کار باید فوت و فن کفش فروشی را بلد باشید:

  • مهارت برقراری ارتباط
  • مهارت فروش و بازاریابی
  • مدیریت مالی
  • تولید محتوا در پلتفرم ها

مشکلات کفش فروشی چیست؟

در کنار سود بسیار بالایی که برای کفش فروشی در نظر گرفته شده است، از معایب آن نمی‌توان چشم پوشی کرد:

مشکلات کفش فروشیمزایای شغل کفش فروشی
از مد افتادن برخی مدل کفش‌هامشتری خوب و همیشگی
به فروش نرفتن بعضی از سایزهاشغلی با سود صد در صد
وجود اجاره بهای بالا برای مغازه‌های مرکز شهرکار با مغازه کوچک هم امکان‌پذیر است
نیاز به سرمایه اولیه بالااجناس موجود تاریخ انقضا ندارند

سخن پایانی

تمام تلاش ما به عنوان محک در این نوشتار بر آن بوده است تا آن چه در تأسیس مغازه کیف و کفش لازم بوده را برای شما بیان کنیم. امیدواریم توانسته باشیم به شما خدمت کنیم و این مطالب برای شما مفید باشد. در ضمن برای ما باعث افتخار است که پیشنهادات و تجربیات خود را در زمینه تأسیس مغازه کیف و کفش با ما به اشتراک بگذارید تا بتوانیم با به روز رسانی این مقاله سهمی در رونق مغازه های کیف و کفش کشور عزیزمان ایران داشته باشیم.

منبع: https://smallbusiness.chron.com/

برای دریافت جدید ترین مقالات، ایمیل خود را وارد کنید:

با نشر این محتوا، جامعه وبلاگ محک را گسترش دهید

محمد حسین دهقانی
محمد حسین دهقانی
آمده ام تا زندگی کنم
استارتاپ چیست؟ مراحل راه اندازی استارتاپ

استارتاپ چیست؟ مراحل راه اندازی استارتاپ

زمان مطالعه این مقاله: 5 دقیقه در دهه‌های اخیر، استارتاپ‌ها به عنوان یکی از موضوعات مهم و جذاب دنیای کسب و کار شناخته می‌شوند. با وجود چالش‌های بسیاری که در ایجاد و راه اندازی استارتاپ‌ها وجود دارد، این کسب و کارهای پویا توانسته‌اند پیشرفت چشمگیری در

اطلاعات بیشتر
0 تا 100 راه اندازی مغازه شال و روسری

0 تا 100 راه اندازی مغازه شال و روسری

زمان مطالعه این مقاله: 5 دقیقه امروزه با رونق صنعت مد و لباس، فرصت‌های بی‌نظیری برای کسب و کارهای جدید ایجاد شده است. در این راستا، فروشگاه‌هایی همچون شال و روسری به عنوان یک نوع از کسب و کارهای فعال در این حوزه، به سرعت جایگاه

اطلاعات بیشتر
پرسونال برندینگ چیست؟ مراحل پرسونال برندینگ

پرسونال برندینگ چیست؟ مراحل پرسونال برندینگ

زمان مطالعه این مقاله: 5 دقیقه در فضای رقابتی امروز، صرفاً داشتن مهارت و تخصص سبب موفقیت شما نمی‌شود. مهارت‌ها و تخصص شما باید مانند هر محصول و کسب‌وکاری معرفی و شناخته شود. اینجاست که مبحث پرسونال برندینگ اهمیت می‌یابد. پرسونال برندینگ به شما کمک می‌کند

اطلاعات بیشتر

10 پاسخ

    1. سلام ممنون متنتون آموزنده و عالی بود تنها چیزی ک نگفتید هزینه دکوراسیون و مدل‌های مختلف دکوراسیون کفش چ در بالا شهر و چه در شهر را بیشتر توضیح می دادید بهتر بود

  1. سلام..ممنون از مطلب خوب و جامعی که ارائه دادید. لطفا در مورد بازاریابی مغازه کیف و کفش هم اگه توضیحاتی بدید ممنون میشم.. این روزها تبلیغات تلویزیونی زیادی در خصوص برندهای مختلف کفش میبینم..خب برای من که کسب و کار کوچکی دارم امکان تبلیغات تلویزیونی نیست.. باید چه کار کنم؟

    1. سلام دوست عزیز
      توضیحاتی در خصوص بازاریابی مغازه کیف و کفش به مطلب اضافه شد..امیدوارم کارگشا باشه

  2. سلام ممنون متنتون آموزنده و عالی بود تنها چیزی ک نگفتید هزینه دکوراسیون و مدل‌های مختلف دکوراسیون کفش چ در بالا شهر و چه در شهر را بیشتر توضیح می دادید بهتر بود

  3. سلام روز بخیر میشه با ۶۰ یا ۷۰ میلیون بری تو کار فروش کفش زنانه یا نه.به صورت اینترنتی

    1. سلام.همه چیز امکان پذیر است.اما این بازه قیمتی خیلی به نوع محصولی که می خواهید موجود کنید بستگی دارد .می توانید از تعداد محصولات با این بودجه بکاهید و به کیفیت آنها بیافزایید.

  4. سلام .من یک سوالی داشتم اینکه چگونه کفش ها را به نمایش بگذارم تا فروش بیشتری داشته باشم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

مشاهده رایگان دمو نرم افزارحسابداری